Femeia Puternica alege barbatul Puternic

Femeia Puternica alege barbatul Puternic
Femeia Puternica alege barbatul Puternic,iar pana nu il intalneste ea alege singuratatea!
Am tot citit pe ici pe colo cum ca daca o femeie e frumosa si totusi e singura clar are o problema.
Foarte amuzanta chestia asta si total neadevarata.Dati-mi voie sa va contrazic pe cei care aveti genul acesta de credinte.O femeie are o „problema” atunci cand este frumoasa si totusi se complace in relatii total nepotrivite pentru ea.
Haideti sa va spun ceva dragii mei.
De cele mai multe ori femeile care aleg singuratatea in locul relatiilor sunt Femei Puternice,cu un caracter adevarat,foarte increzatoare in ele si care isi cunosc adevarata valoare si stiu exact ce vor.
Cele nesigure pe ele,cele care nu se apreciaza,nu se respecta si nu isi cunosc valoarea adevarata,se implica imediat in relatii doar pentru a nu fi singure,doar pentru a avea si ele pe cineva si cel mai adesea se aleg cu foarte multe suferinte pentru ca se implica in relatii total nepotrivite.
O Femeie Puternica stie exact ce vrea de la viata si de la o relatie,de aceea ea nu accepta orice tip de relatie doar de dragul de a nu fi singura.Ea stie ceea ce merita si de aceea prefera sa fie mai retinuta si sa se implice intr-o relatie abia atunci cand e convinsa ca barbatul respectiv chiar merita atentia si prezenta ei in viata lui.
O femeie Puternica nu face si nu accepta compromisuri doar pentru a avea si ea o relatie.Ea vrea ca atunci cand are o relatie,sa simta ca barbatul din viata ei o apreciaza cu adevarat,ca o respecta si o trateaza exact asa cum merita,cu multa atentie si mult respect.
O Femeie Puternica se implica intr-o relatie doar atunci cand simte ca barbatul respectiv chiar merita atentia ei.Ea alege intotdeauna barbati foarte inteligenti si cu un caracter adevarat.
Femeia Puternica nu este niciodata interesata de partea financiara a potentialului iubit,pentru ca femeia puternica este total independenta si stie sa-si ofere singura tot ceea ce are ea nevoie.De aceea ,ea isi alege ca si parteneri de viata doar barbati inteligenti,cu caracter frumos,total lipsiti de prejudecati,cu o minte foarte deschisa si foarte respectuosi.
Ea tot ce cauta la un barbat e iubire sincera si foarte mult respect.
Femeia Puternica prefera sa nu se implice intr-o relatie daca simte ca un barbat nu-i poate oferi ceea ce ea asteapta.De aceea prefera singuratatea,iar singuratatea nu o sperie absolut deloc,deoarece ea se place pe ea insasi si stie sa se simta fericita si singura.
Femeia Puternica nu ramane niciodata intr-o relatie nepotrivita!!!
Deoarece isi cunoaste foarte bine valoarea,ea nu accepta nici un fel de compromis si atunci cand se simte nerespectata si neapreciata la adevarata ei valoare,prefera sa plece din relatie.Ea stie cand sa lupte dar si cand sa renunte.Ea stie ca barbatul potrivit pentru ea e acela langa care simte liniste,intelegere,respect si apreciere.Ea stie ca barbatul potrivit pentru ea e doar acela cu care simte ca evolueaza.Din aceasta cauza,ea intotdeauna renunta la barbatul nepotrivit.
Femeii puternice nu-i plac certurile si reprosurile si de aceea nu le accepta nici in relatia ei.
Femeia puternica este foarte ambitioasa,visatoare,vrea sa construiasca ceva in viata si sa lase ceva frumos in urma ei.Din aceasta cauza,ea nu accepta alaturi de ea un barbat care o tine pe loc sau chiar o trage in jos.
Femeia Puternica alege barbatul Puternic,iar pana nu il intalneste ea alege singuratatea!”

!! 𝗖𝗲 𝗲 𝗶𝗻𝗱𝗶𝗰𝗮𝘁 𝘀𝗮 𝗳𝗮𝗰𝗲𝗺 𝗮𝘀𝘁𝗮𝘇| 𝗶𝗻 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝘇𝗶 𝗰𝘂 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐋𝐮𝐧𝐚 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚

صفحتنا الرسمية فرندة – Farandh

صفحتنا الرسمية توأم الشعلة بالعربي

Femeia Puternica
Femeia Puternica
شارك المقالة