PARTENERI DE SEX

PARTENERI DE SEX
“CU CÂT MAI MULȚI PARTENERI DE SEX, CU ATÂT MAI MULTE CORPURI SUNT ATAȘATE DE TINE
Majoritatea oamenilor nu cunosc consecințele spirituale și astrale ale sexului.
Astfel își schimbă energia sexuală cu oricine stârnește poftă în ei.
Ori de câte ori faci sex cu cineva, corpurile tale astrale se încurcă în dimensiuni superioare Asta creează de fapt legăturile sufletești și corzile inimii care vă leagă prin distanțe infinite.
Fiecare dintre aceste corpuri încă primește energie de la tine, motiv pentru care cu cât ai mai multe corpuri, cu atât este mai greu să te iubești pe tine însuți.
Ai toate corpurile astrale stivuite deasupra ta, concurând pentru puțină energie de dragoste pe care o ai.
Acest lucru face să fii într-o relație sănătoasă extrem de dificilă, deoarece aceste încurcături nu îți vor permite să primești și să oferi dragoste eficient.
Vei începe să crezi că ceva este în neregulă cu tine pentru că nu poți oferi cu adevărat dragostea și afecțiunea pe care și-o doresc.
Odată ce începi să-ți ridici vibrația și să devii conștient de dimensiunile superioare, vei vedea literalmente aceste corpuri atașate de tine.
Amintiți-vă că există o cauză spirituală pentru tot ce se întâmplă fizic în viața voastră pentru că spiritualul creează fizicul. Unii oameni au peste 100 de corpuri atașate de ei întrebându-se de ce nu pot menține o relație de succes.
Nu te întâlnești doar cu ei, te întâlnești cu ei și cu alte 100 de persoane în același timp.
Nu s-au vindecat niciodată pentru a îndepărta aceste corpuri.
Ei cred că ar trebui să accepți versiunea de dragoste limitată a lor în loc să faci munca reală pentru a se vindeca singuri.
Și majoritatea oamenilor chiar se mulțumesc cu ei pentru că trec prin aceeași situație și astfel nu cred că merită ceva mai bun. Astfel vei avea o reitonare a doi oameni distruși cu sute de corpuri atașate de ei încercând să se iubească efectiv.
Realitatea este că acest tip de relație nu va dura niciodată sau rămâne sănătoasă, iar dacă va dura dacă va deveni toxică și haotică.
Este perfect în regulă pentru tine să fii o FETIȚĂ/BĂIAT DISTRAT, dar să știi că atunci când ești gata să te stabilești , trecutul te va prinde întotdeauna din urmă.
Astfel, înainte de a te angaja în sex cu cineva, ar trebui să te întrebi „Merită să mă încurc cu acest corp? “
Ar trebui să faci sex doar cu o persoană cu care poți vedea că îți petreci restul vieții fizic.
Este complet lipsit de sens să te implici în sex, ceea ce creează o încurcătură a corpului astral dacă nici măcar nu te vezi încurcat cu ele fizic.
Doar pentru că lovești și renunți fizic, nu înseamnă că ai renunțat la încurcătura cu ei pe dimensiuni superioare.
Încă îți primesc energia de la distanțe infinite pentru că sexul este o investiție energetică care creează corzi energetice între doi oameni. Dacă te poți vedea cu adevărat.
investescându-ți energia în această persoană pentru o viață întreagă atunci și abia atunci ar trebui să faci sex cu ea.
O persoană care își investește energia haotic fără să înțeleagă riscurile și recompensele investițiilor sale este considerată un investitor/jucător slab.
Și dacă nu te prețuiești suficient încât să-ți riști prețioasa energie vitală departe atunci nu te plânge de rezultatele și consecințele care vin odată cu ea.
Întotdeauna primești ceea ce meriți în funcție de valoarea valorii tale de sine Cei care chiar se pretuiesc si cunosc adevarata valoare a energiei lor sexuxale nu o vor da niciodata pentru satisfactie carnala temporara!
MERIȚI SĂ TE PREȚUIEȘTI COMPLET!!! MERIȚI SĂ AVEȚI RELAȚII SĂNĂTOASE MULȚUMITOARE!!! MERIȚI SĂ ELIMINI TOATE ATAȘAMENTELE ENERGETICE DE LA TINE!!!”
PARTENERI DE SEX
PARTENERI DE SEX
شارك المقالة